TOKO RIENTJE

TOKO RIENTJE Geniet van de Indonesische keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1338 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Rientje. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 21:01 Goed kwaliteit eten en snel bezorgd door een vriendelijke man. De saté viel tegen, omdat de rest zo goed was. Dus deze heeft een upgrade nodig.
17 mei 2022 om 19:54 Super lekker eten, snelle bezorging!
13 mei 2022 om 21:20 Snelle / op tijd bezorging, vriendelijke bezorger en eten was heerlijk en warm
11 mei 2022 om 18:39 Heel lekker eten voor een degelijke prijs! Toko Tientje is mijn lievelings toko. Hele vriendelijke bezorger en een rijsttafel zoals je Indische oma voor je zou maken.
7 mei 2022 om 22:45 Heerlijk vers eten.
29 apr 2022 om 22:32 Nadat ik mijn maaltijd (nasi rames menu) voor de helft op had trof ik een soort rupsen/maaien aan door het vlees! Echt smerig ik ga dit meleen bij de VWA
27 apr 2022 om 11:08 Bestelling ruim van te voren gedaan en netjes op tijd geleverd. 2 rijsttafels besteld. Over het algemeen waren de groente en vlees goed van smaak. Alleen vond ik de saté echt niet lekker. Saté was smaakloos en waterig. Eten was trouwens ook niet heel
26 apr 2022 om 19:41 Altijd goed. Ik bestel hier geregeld.
20 apr 2022 om 7:45 Weer heerlijk gegeten! Snel bezorgd, goed warm eten. Complimenten:)
17 apr 2022 om 21:51 Heb hier al verschillende keren eten besteld en het is altijd goed. Eten is heerlijk en het wordt altijd op tijd bezorgd. Ben zeer tevreden.
15 apr 2022 om 19:16 Goede toko en vers
13 apr 2022 om 19:18 Kip en vlees was droog. Jammer