TOKO RIENTJE

TOKO RIENTJE Geniet van de Indonesische keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1370 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Rientje. Meer weten? Ontdek meer

5 aug 2022 om 20:53 Snel en lekker
27 jul 2022 om 20:42 Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Daarbij ook altijd vriendelijke bezorgers :)
26 jul 2022 om 11:14 Vrolijke bezorger en prima op tijd. Sperziebonen waren in overvloed aanwezig in de rijsttafel maar andere gerechten ontbraken. We misten de typische indonesische smaken.
20 jul 2022 om 15:24 zeer authentieke smaak. Ik had het nog iets pittiger verwacht maar voor ons was de rijsttafel eigenlijk perfect zo.
15 jul 2022 om 20:33 Was weer even geleden maar het blijft lekker
12 jul 2022 om 19:54 Bezorging op tijd. Eten was lauw. Te weinig groente en vlees. De smaken waren flauw en alles proefde hetzelfde. Ik had het pittiger en verschillende kruiden verwacht. Het proefde niet zoals Indisch smaakt.Geprobeerd,maar voorta me eigen Toko afhalen.
8 jul 2022 om 20:45 Bij het eten van mijn man waren er harde en uitgedroogde stukken door de magnetron
8 jul 2022 om 18:53 Wij bestellen hier vaker, heerlijk eten en niet duur.
8 jul 2022 om 14:25 Eten niet lekker!!!!Alles was met teveel zout,derhalve proef je alleen maar zout en niet de verschillende smaken van het gerecht...
18 jun 2022 om 16:31 Het eten was erg lekker. Niet te gekruid of te pittig, gewoon heerlijk.
13 jun 2022 om 20:52 Altijd heerlijk!!
12 jun 2022 om 21:01 Ik had nasi rames besteld maar het was echt geen Indisch. Weinig smaak. Niet voor herhaling vatbaar.